GESLAAGDEN ENGELSE LES:

Afgelopen maanden hebben leerlingen van de bovenbouw Engelse les gevolgd. Op vrijwillige basis hebben ze 6 dagen per week één uur per dag deze lessen gevolgd. Ze konden hier alleen aan deelnemen omdat ze weinig tot geen schoolverzuim hadden. Onderstaande foto laat de eerste tien geslaagden voor certificaat niveau 1 zien. Nu de zomervakantie en het regenseizoen is afgelopen gaan ze verder met deze lessen en zijn ze gemotiveerd en vastberaden het volgende niveau over een aantal maanden af te sluiten. Wij zijn trots op hen en vinden het geweldig dat ze enthousiast en trouw naar de lessen blijven komen. 

WAFELVERKOOP ACTIE 2019: 

Vorig jaar hebben we 4400 wafels verkocht om de nieuwbouw van het kinderdagverblijf te kunnen financieren. Inmiddels is het verblijf geopend en komen dagelijks  40 kinderen hier naar toe.

Dit jaar staat de wafelverkoop in het teken van ‘wafels voor schoon water’. Wij willen graag een schoonwatervoorziening realiseren voor de basisschool en het kinderdagverblijf. Een waterpomp, waterput en watertank EN geld hiervoor zijn nodig. Met de opbrengst van de verkoop van wafels willen we dit doel gaan bereiken.

Op 23 november zijn we te gast bij AH XL, Brugstraat in Sittard, op 29 november bij de Jumbo in het Limbrichterveld en op 30 november staan we  bij AH in de Makado Beek. Alle dagen tussen 10-16 uur en zo lang de voorraad strekt! In december volgen nog een aantal data.

U kunt ook rechtstreeks (voor uw familie, club of werk) wafels bestellen; stuur een mailtje naar: info@friendsofkakot.nl en wij reageren snel. 

Wij gaan ervoor, doet U mee?